Ola söker en fast anställning

Efter att jobbat i egen regi i tre lärorika år letar jag nu efter nya utmaningar.

Mitt mål är att inom ett par år utvecklas åt att leda och inspirera medarbetare att nå krav och uppställda mål, t.ex. som teamledare, projektledare eller avdelnings- mellanchef. Jag kan tänka mig att gå ett traineeprogram, för att lära mig mer om företagets funktioner, för att sedan tilldelas en befattning som passar oss båda.

Andra saker jag är duktig på och tycker om att jobba med är kvalitetssäkring, utveckling, test, utbildning, utredning och kravsammanställning.

Jag tycker om att ta ansvar och delar gärna med mig av mina erfarenheter, är ödmjuk och lyhörd men ändå framåt med mina åsikter.

Sedan år 2000 har jag arbetat med utveckling, test, design, utredning, kravsammanställning, kvalitetssäkring, utbildning, support, test- och projektledning med tyngdpunkt på portal och webbapplikationer för integrerade lösningar inom informationssystem med specialistkunskap, ärende, dokument- och innehållshantering. Jag har även erfarenhet från offert- och avtalsarbete samt att driva och marknadsföra min egen verksamhet.

Under tiden som konsult har jag arbetat med olika enheter inom svensk myndighet och Sida samt företag som Citytunneln, E.ON och Bring Frigoscandia.

Mina egenskaper beskrivs av vänner och kollegor som glad, mångsidig, metodisk och målinriktad samt diplomatisk och ansvarsfull. Har bred teknisk kompetens. Arbetar självständigt och tar gärna egna initiativ och har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift.

Fritiden tillbringar jag med familj och vänner, gärna i köket eller ute i naturen samt med Yoga och meditation.

Om du upplever att min kompetens, erfarenhet och mina mål passar in ert företag, så ser jag fram emot en intervju eller en träff över en lunch.

Profil:
http://dl.dropbox.com/u/4954882/Dokument/Konsultprofil_Ola_Gunnarsson_2010-08.pdf

Inga fler kommentarer tillåtna