Domino Document Manager har slutat säljas

I februari 2009, gick IBM ut och berättade att Lotus Domino Document Manager (även känd som Domino.Doc) skall sluta säljas den 12 maj 2009 och den 30 september 2012 slutar de ge support.

Detta betyder inte att man måste sluta använda en befintlig installationen som är väl integrerad i organisationen. DDM är ett bra verktyg för att hantera och ha koll på alla typer av dokument, även om den ibland kan kännas lite uråldrig (om man jämför med vad Web 2.0 applikationer) så innehåller den många bra funktioner som används dagligen i mindre organisationer.

Om man ändå väljer att uppgradera DDM till ett annat system så kommer IBM att erbjuda ett enkelt verktyg för att migrera Lotus Domino Document Manager till Lotus Quickr samt upprätta en community som kommer att erbjuda gratis expertis genom en wiki samt olika guider. IBM kommer även ge direktsupport till sina kunder.

Inga fler kommentarer tillåtna